Àmplia participació al II Fòrum internacional de restauració ecològica

El Fòrum internacional que va tenir lloc a Madrid organitzat per l’empresa Creando Redes va ser un lloc de trobada per intercanviar visions i experiències a l’entorn de la restauració ecològica entre els diversos agents que hi intervenen. En aquesta edició s’ha debatut en relació a l’economia verda, la col-laboració públic-privada, els bancs d’hàbitats o la priorització en la restauració entre altres aspectes.

MINUARTIA va participar com a ponent en un dels grups de treball dedicat a la restauració i l’obra civil. La presentació
va posar de relleu les oportunitats de crear sinergies entre els interessos d’enginyers de camins, paisatgístics i ecòlegs la construcció d’infrastructures de transport. Els exemples que es van presentar reflectien les oportunitats de dissenyar i restaurar els marges de les vies de transport de manera que s’afavoreixin espècies amenaçades de pol-linitzadors i alhora es redueixi el risc per accidents causats per animals. També es va exposar l’acció d’empreses com SUEZ Water Spain, que promouen la biodiversitat i la restauració de la infraestructura verda en instal-lacions del cicle de l’aigua, i el seu entorn.

El Fòrum ha tingut lloc a Madrid els dies 17 i 18 de desembre i ha tingut la particularitat que en aquesta edició s’han volgut crear ponts amb Llatinoamèrica i per això hi han estat invitats experts en restauració ecològica procedents de Mèxic, Colòmbia i Equador.

Podeu veure més informació aquí