Participació al curs sobre planificació de la infraestructura verda local

La Diputació de Girona ha organitzat el curs ‘Planificació de la infraestructura verda en l’àmbit local 2023’, adreçat a personal dels ens locals de la demarcació de Girona. El curs ha consistit en dues jornades que han permès als participants conèixer sobre el terreny dos casos pràctics diferents: Hostalric i ‘la Vora’ de Girona.

La classe a Hostalric ha anat a càrrec de Minuartia, que ha desenvolupat els conceptes generals de la infraestructura verda i les característiques claus dels plans estratègics municipals d’infraestructura verda (PEMIV) impulsats per la Diputació de Girona. Mitjançant un recorregut per diferents indrets del terme municipal, s’ha explicat el PEMIV d’Hostalric, incloent les característiques dels components que formen part de la infraestructura verda al municipi i les propostes per a cadascun d’aquests.

La jornada ha comptat amb una vintena d’assistents, que hi han participat de forma activa mitjançant preguntes i reflexions interessants sobre les temàtiques desenvolupades.