en Actualitat, Noticias

Minuartia forma part de l’equip de gestió del projecte SAFEROAD ‘Safe Roads for Wildlife and People. Cost efficient mitigation strategies and maintenance practices’ liderat per ALTERRA – Wageningen UR (Holanda) que ha estat guanyador del concurs del programa de recerca en carreteres 2014-2016 convocat per la Conference of European Directors of Roads (CEDR).El consorci que portarà a terme el projecte inclou organitzacions de 5 països més: Swedish University of Agricultural Science (Suècia), Norwegian Institute for Nature Research (Noruega), Roughan & O’Donovan Innovative Solutions (Irlanda), Department of Landscape Ecology, Kiel University (Alemanya) i CALLUNA (Suècia).

SAFEROAD identificarà les estratègies de gestió i pràctiques de conservació de carreteres més efectives per reduir els conflictes entre les carreteres i els animals. En general, el projecte es planteja integrar i millorar el coneixement per reduir els efectes de les carreteres sobre la biodiversitat i reduir els accidents de trànsit causats per animals. També pretén facilitar la transferència d’aquest coneixement mitjançant guies pràctiques i altres eines de manera que pugui ser accessible i aplicat tant per les administracions de carreteres i de la natura, com per altres agents implicats en gestió de carreteres i de fauna silvestre.

La primera reunió de l’equip de gestió amb els responsables del Programa Transnacional de Recerca tindrà lloc a Viena i el projecte es presentarà en el marc de la propera conferència internacional d’Ecologia i Transport IENE International Conference 2014  que tindrà lloc a Malmö (Suècia) el mes de setembre.

NOTÍCIES RECOMANADES

Deixar un comentari

Start typing and press Enter to search