Joana Colomer

Joana Colomer

Graduada en Biologia i màster en ‘Wildlife Biology and Conservation’

Graduada en Biologia per la Universitat de Barcelona i màster en ‘Wildlife Biology and Conservation’ per la Edinburgh Napier University. Els seus treballs universitaris s’han centrat en l’estudi de molleres d’alta muntanya pirinenques dins el projecte LIFE LimnoPirineu, col•laborant amb el Grup de Geobotànica i Cartografia de la Vegetació de la UB, i l’estudi de la població de frarets a l’illa de Mingulay (Escòcia) en col•laboració amb l’organització Scottish National Trust.

Des del 2015 forma part de l’equip de Minuartia, integrant-se en equips de projectes relacionats amb la gestió i conservació d’espais naturals protegits, guies per a la conservació de la biodiversitat en infraestructures i espais urbans, així com en diversos estudis de seguiment de fauna utilitzant tècniques de foto i videotrampeig, rastreig de mamífers i altres sistemes de mostratge. També coordina treballs d’elaboració de vídeos i webs per a la divulgació dels treballs.

Actualment realitzant un doctorat sobre demografia i gestió del senglar a la Universitat de Barcelona en col·laboració amb Minuartia i ‘l’Animal and Plant Health Agency” del Regne Unit.