El Club EMAS atorga reconeixements a empreses per mantenir la certificació EMAS des de fa 10 anys

m_reconeixement_premis_emas_2014-4_andrespardo

En el marc del lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2014 Minuartia ha rebut el reconeixement atorgat pel Club EMAS pel fet de disposar de la certificació EMAS des de fa 10 anys. Aquest reconeixement s’ha fet durant el lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2014, en el marc del qual s’ha reconegut les organitzacions que el 2013 o el 2014 van complir 10 anys amb la certificació.

L’acte, celebrat el 30 d’octubre de 2014, i organitzat pel Club EMAS amb el suport de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, ha estat presidit pel Conseller, Sr. Santi Vila. Ell mateix i el President del Club EMAS, Sr. Martí Puig, han lliurat els Premis EMAS Catalunya 2014 en les seves tres categories (Millor Declaració Ambiental, Millor acció d’implicació de les parts interessades i Millora del comportament ambiental) i els reconeixements a les organitzacions que han complert 10 anys amb EMAS. La Directora General de Qualitat Ambiental, Sra. Assumpta Farran, ha lliurat els nous certificats EMAS a organitzacions que l’han aconseguit durant el 2013 o el 2014.

L’acte s’ha celebrat a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, i s’ha desenvolupat amb un format d’emissió radiofònica en directe, durant la qual han estat entrevistats el Conseller, la Directora General i el President del Club EMAS. Ha comptat amb l’assistència d’unes 200 persones que han omplert l’aforament de la sala.

Podeu veure més informació aqui