Congrés americà ICOET 2019: Harmonitzant la conservació dels ecosistemes i l’eficiència dels sistemes de transport

El passat mes de setembre de 2019 es va celebrar la desena edició de la Conferència Internacional sobre Ecologia i Transport (ICOET) a Sacramento (Califòrnia, Estats Units).

Aquesta conferència és la pionera en la seva disciplina i una de les més importants del món i constitueix un punt clau de trobada de centenars d’investigadors, professionals experts i gestors d’infraestructures de transport, que hi comparteixen novetats relatives a recerca aplicada i bones pràctiques de gestió i construcció en les infraestructures de transport.

Durant la setmana que va durar la conferència, es van realitzar més de 100 sessions tècniques, tallers i altres activitats on van assistir més de 500 participants.

La directora de Minuartia, Carme Rosell, hi va assistir en representació del Governance Board de l’entitat IENE (Infrastructure and Ecology Network Europe), i va presentar el projecte europeu LIFE Safe-Crossing, sobre infraestructures de transport i grans carnívors (os, llop i linx) ) del qual es sòcia Minuartia.

El resum de les diferents comunicacions presentades també es poden consultar a la web ICOET