Minuartia s’integra a la plataforma europea Business@Biodiversity

m_bb_combinat_logo

La plataforma europea Business@Biodiversity (B@B) va ser creada per la Comissió Europea com un fòrum de diàleg estratègic a nivell de la Unió Europea sobre els vincles entre les empreses i la biodiversitat. Minuartia hi participa en l’àrea de treball ‘Innovació per a la Biodiversitat i l’Empresa’.

 

La plataforma vol generar resultats tangibles treballant amb les empreses per desenvolupar eines i enfocaments que considerin la biodiversitat en la pràctica empresarial. La plataforma també ajuda els Estats membres a coordinar i augmentar la conscienciació en les iniciatives innovadores a nivell nacional i internacional i en la demostració de bones pràctiques a nivell europeu.

 

B@B va iniciar el seu recorregut el 2008 amb una primera fase adreçada a sis sectors: agrícola, forestal, financer, subministrament d’aliments, indústria extractiva no energètica i turisme. Ara es troba en la segona fase de desenvolupament i s’ha obert a tots els sectors.

 

La plataforma pretén actualment treballar per una implicació més activa de les empreses amb la Comissió Europea en temes relacionats amb la biodiversitat i també es vol coordinar amb altres plataformes europees i mundials que involucren les empreses i el sector privat en la conservació de la biodiversitat i la natura.

 

Podeu consultar més informació aquí