Carme Rosell, directora de Minuartia, rep el guardó ‘Bioemprenedors’ del Col·legi de Biòlegs

El dia 25 d’abril, ‘Dia del Biòleg’, el Col·legi de Biòlegs va celebrar la jornada d’homenatge als professionals de la biologia, durant la qual es van lliurar els guardons que volen reconèixer trajectòries de gran vàlua professional que contribueixen a prestigiar la feina dels biòlegs en diferents àmbits.

En l’edició d’enguany, inaugurada per Ramon Jordana, degà del CBC, i que va comptar amb la participació del Dr. Arcadi Navarro, Secretari d’Universitats i Recerca. La Dra. Carme Rosell, de MINUARTIA, juntament amb la Dra. Rosa Artells, de SM Genomics, van rebre el guardó en la categoria ‘Bioemprenedores’, en reconeixement a professionals o grups liderats per biòlegs que hagin implantat un projecte d’empresa amb èxit. També van ser guardonats la Dra. Juana María Díez i el Dr. Carles Lalueza com a col·legiats d’honor, Antoni Alarcón i Dagoberto Schmid per la seva trajectòria professional, així com la Dra. Jordina Belmonte i la Dra. Cecília Jiménez, en la categoria de recerca i innovació.

L’esdeveniment representa un punt de trobada per a biòlegs que treballen en diferents sectors i pretén fer visible la seva trajectòria i aportació professional. Des de MINUARTIA felicitem a tots els guardonats i donem les gràcies al Col·legi de Biòlegs per la iniciativa.

Trobareu tota la informació sobre la jornada aquí