MINUARTIA és una consultoria ambiental amb més de 30 anys d’experiència, especialitzada en gestió i conservació de fauna i biodiversitat.

Plantilla estable integrada per un equip interdisciplinari que inclou titulats superiors (doctors, llicenciats, graduats i enginyers) de diverses matèries relacionades amb el medi ambient, i que compta amb el suport d’una xarxa de col·laboradors experts que s’integren en els equips de projecte de l’empresa . També establim aliances i convenis amb empreses, universitats i centres d’investigació. Aquest model de treball ens permet oferir una millor qualitat i diversitat de serveis.

L’empresa participa en projectes de cooperació científica i tècnica, i de recerca i desenvolupament. La innovació, la creativitat i el rigor tècnic caracteritzen el nostre sistema de treball i es tradueixen en una intensa activitat de realització de publicacions i de presentació de comunicacions en congressos. També garantim la posada al dia dels nostres coneixements amb l’assistència dels professionals del nostre equip tècnic en cursos i jornades especialitzades.

Consultar la secció Publicacions

Consultar la secció Notícies

Basem el desenvolupament de l’empresa en l’ètica professional. Apliquem un Pla de conciliació de la vida personal i laboral de les treballadores i els treballadors que permet millorar la seva qualitat de vida i mantenir un equip de professionals motivats i il·lusionats pel desenvolupament de l’organització. La nostra política laboral també inclou el compromís de no recórrer a mà d’obra en condicions precàries. El conjunt d’accions que desenvolupem en matèria laboral, de responsabilitat social i ambiental han merescut el Premi als Valors d’Empresa 2011 atorgat per la Fundació PIMEC.

Hem implantat i certificat el sistema de gestió en medi ambient segons els requisits de la norma internacional ISO 14001:2015, així com el sistema de gestió de qualitat segons la norma internacional ISO 9001:2015.

Disposem d’un complet equipament que ens permet dur a terme amb garantia de qualitat una àmplia gamma de serveis que inclou, entre d’altres, sistemes d’informació geogràfica, sistemes de video i fotografia activats per detectors infrarojos i sensors de moviment, aparells de topografia, GPS, vehicles tot-terreny i aparells de captura, monitoratge i radioseguiment de fauna.

Hem realitzat estudis i projectes a l’Estat espanyol i també hem participat en projectes europeus. Ens avala una extensa cartera de clients amb un alt grau de fidelització i majoritàriament constituïda per administracions i empreses públiques.

Confien en nosaltres

L’equip

Creem equips de projecte interdisciplinaris que integren titulats superiors (doctors, llicenciats i enginyers) experts en diferents matèries.

Creem aliances que aporten valor amb altres empreses,
universitats i centres de recerca de diferents països

Confien en nosaltres

Formem part de

Col·laborem amb

Start typing and press Enter to search